top of page

Iskurit Oy:n verkkokaupan toimitusehdot

 

Voimassa 7.11.2017 alkaen

 

Yleistä verkkokaupasta

 

Verkkokaupan tuotteita myy Iskurit Oy y-tunnus 2798754-6. Myymme tuotteita yritykselle, yksityisille elinkeinonharjoittajille ja täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU-alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

 

Tilaaminen, tilausvahvistus ja tilauksen toimitus

Isännöitsijäntodistuksen voi tilata kyseisen huoneiston hallintaan oikeuttavien osakkeiden omistaja. Jos osakkeet omistetaan yhdessä, on kullakin yhteisomistajalla oikeus erikseenkin saada todistus. Myös osakkeenomistajan lakimääräisellä edustajalla, kuten edunvalvojalla tai yhteisön ollessa omistajana sen nimenkirjoitusoikeuden omaavalla henkilöllä, on oikeus saada todistus. Osakkeenomistaja voi myös valtuuttaa toisen henkilön pyytämään ja vastaanottamaan todistuksen puolestaan. Myös välitysliikkeellä, jolla on voimassa oleva osakkeiden myyntiä tai vuokrausta koskeva toimeksianto, on oikeus saada isännöitsijäntodistus. Lisäksi oikeus todistuksen saamiseen on kyseisiä osakkeita panttauksen nojalla hallussaan pitävällä taholla, kuten osakkaan asuntokauppaa lainoittavalla pankilla.

 

Mikäli tilauksen tekee taho, joka ei ole oikeutettu tilaamaan isännöitsijäntodistusta, perimme asian käsittelystä aiheutuneista kustannuksista 50 euron suuruisen käsittelykulun.

 

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.iskurit.fi tilauslomakkeen kautta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin. Lähetämme sähköpostitse tilausvahvistuksen, josta näet: tilaamasi tuotteet ja laskun loppusumman.  Postitamme tuotteet, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Emme toimita tuotteita postiennakolla.

 

Maksutavat

 

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä maksukortit. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.


Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen Iskurit Oy:hyn.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

www.paytrail.com

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika

 

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. EU-alueelle toimitamme tilauksen lentorahtina. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan Iskurit Oy:n etusivun "Sähköinen asiointi -> Isännöitsijäntodistus" -osassa.

 

Toimitustapa ja toimituskulut

 

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Voit katsoa toimituskulut valittuasi ostoskorin maksu- ja toimitustavan. Toimitamme tilaukset kirjeenä tai sähköpostin liitetiedostona. Lisätietoja Postin maksuista ja kuljetustavoista saat osoitteesta http://www.posti.fi/

Vaihto- ja palautusehdot

 

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain avaamattomassa alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä tuotteita. Vaihto- ja palautusoikeus ei koske sähköpostitse toimitettuja tuotteita.

 

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

tilausnumerosi, nimesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi,

pankkitilinumerosi

sekä kopio Iskurit Oy:n tilausvahvistuksesta

 

Palautusosoite:

Iskurit Oy
Pohjoinen Hesperiankatu 15 A, 4.krs
00260 Helsinki

 

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi palautuksen vastaanoton ja käsittelyn jälkeen.

 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

 

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen asiakaspalvelu@iskurit.fi tai postitse:

 

Iskurit Oy
Pohjoinen Hesperiankatu 15 A, 4.krs
00260 Helsinki

 

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos kirje on vioittunut postissa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Postiin.

Muuta

 

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Iskurit Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Iskurit Oy sitoutuu olemaan luovuttamatta asiakastietoja kolmannelle osapuolelle.

bottom of page