top of page

Iskurit Oy

Olemme iloinen ja railakas isännöintitoimisto, jolta eivät ideat lopu. Teemme perinteistä isännöintiä  nykyaikaisin menetelmin rakkaudesta lajiin. Isännöimme pääosin pääkaupunkiseudun taloyhtiöitä, niin pieniä rivitaloja kuin isoja yli sadan huoneiston kerrostaloja. Erityisosaamistamme on erilaisten vaativien asunto-osakeyhtiöiden korjausrakennusprojektien hallinnointi.

Meiltä saat isännöintiä muun muassa tasarahalla. Uuden hinnoittelumallimme ansiosta turhat laskut jäävät pois ja ennalta arvaamattomat isännöinnin kustannukset saadaan minimoitua. Näin meillekin jää enemmän aikaa tärkeimpään – asiakasyhtiöidemme isännöintiin. Voimme luvata teille aikaa, sillä periaatteisiimme kuuluu myös, että yhdellä isännöitsijällä on enimmillään 15 kohdetta isännöitävänä.

Sitoudumme huolehtimaan taloyhtiön päivittäisestä isännöinnistä, asiakaspalvelusta ja taloushallinnosta ripeästi ja luotettavasti. Takaamme kahden vuorokauden vasteajan asiakkaiden yhteydenottoihin. Laadukas ja täsmällinen isännöinti ja kirjanpito perustuvat yksinkertaiseen filosofiaamme siitä, että keskitymme olennaiseen ja teemme sen, minkä lupaamme. Nykyaikaiset tekniset ratkaisut ja saumaton tiimityöskentely mahdollistavat tehokkuuden ja oikea-aikaisen asioiden hoitamisen. Kattavat teknisen isännöinnin palvelumme niin yksittäiselle osakkaalle kuin koko taloyhtiölle tuovat oman lisäarvonsa asiakkaille.

Meidät löydät hyvien kulkuyhteyksien varrelta Töölöstä. Tiloissamme Pohjoisella Hesperiankadulla onnistuvat niin hallituksen kokoukset, työmaa- kuin pienet yhtiökokouksetkin.

Me olemme taloja ja ihmisiä varten. Sinua – ja sinun kotiasi.

Lasse Palviainen

Iskurit Oy

bottom of page