top of page

Asukassivut

Taloyhtiösi omilta asukassivuilta löytyy hyödyllistä tietoa juuri sinun taloyhtiöstäsi, mm. tiedotteita ja pelastussuunnitelma. Sivuilla on myös runsaasti erilaisia asumiseen liittyviä ohjeita.

Asukassivuille kirjaudutaan osoitteessa asukas.info (ilman www-etuliitettä).

Asukassivuille rekisteröidytään ensin vahvalla tunnistautumisella (esim. verkkopankkitunnisteet) ja sen jälkeen sivuille kirjaudutaan itse määritellyllä salasanalla. Katso tarkemmat ohjeet asukassivuille kirjautumiseen tästä ladattavasta ohjeesta: Ohje asukassivuista

Olemme keväästä 2023 alkaen ottamassa käyttöön uusia Viilu-asukassivuja, jotka korvaavat nykyiset Tampuuri-asukassivut. Viilu-asukassivuille pääsette kirjautumaan alla olevasta linkistä:
Viilu-asukassivut
Mikäli ette ole varma, ovatko taloyhtiönne asukassivut vielä Viilu-palvelussa, voitte käyttää yllä olevaa linkkiä ja jos taloyhtiötänne ei löydy Viilusta, sivusto ohjaa teidät Tampuuri-asukassivujen kirjautumiseen.

Huom! Mikäli taloyhtiönne isännöintisopimus on hiljattain alkanut Iskurit Oy:ssä, voi olla että asukassivuja ei ole vielä luotu. Tiedotamme kaikkia osakkaita ja asukkaita heti, kun asukassivut on luotu taloyhtiölle.

bottom of page